Услуги

Внос на стоки от Китай


-Работа с доставчици
-Кореспонденция и преговори
-Транспорт и логистика
-Митническо представителство

Разполагаме с наши агенти, както и с готова изградена мрежа от контакти на верифицирани (проверени от нас) доставчици, производители и търговски агенти на стоки от Китай. Ние се ангажираме с целият процес по вноса на стоката ви. Обхвщаме всичко от преговорите с доставчици, логистиката и митническото представителство до доставянето на пратката до желаният от вас адрес.

Разполагаме с наши агенти, както и с проверени доставчици и производители от Китай в различни градове. Вече 8 години основният предмет на дейност на компанията ни е Внос от Китай. Главно посредничество във вноса. Oт 7 години сме верифицирани партньори с няколко от най- големите фирми за проверка на достоверността на търговците, които ни съдействат за проверката на доставчици и производители. Като дългогодишни техни партньори ние се възползваме от ВИП програми и услуги, които ни дават предимство пред нашите конкуренти.

Складиране и групиране на вашите стоки в Китай

- Директно приемаме стоката от вашият доставчик в нашият склад в Китай.
- Складираме стоката ви.
- Обработваме, опаковаме и ги изпращаме до България.
- Можем да групираме множество поръчки от различни доставчици в Китай, след това да ги обработим и изпратим като една.

Благодарение на нашият склад и агенти в Китай, можете да се възпозвате от възможността да направите поръчки от различни доставчици / производители и да складирате стоките си при нас. Ние ще се ангангажираме с организирането на търговските документи.

Мониторинг и грижа за вашият товар

-Във всеки един момент можете да получите информация къде се намира вашият товар:
-Получавате снимки на вашите стоки при всяко тяхно разтоварване

Получавате цялостен мониторинг върху вашата стока, също така ще ви бъдат изпращани снимки на всяко разтоварване на пратката ви. Можем да прегледаме стоката ви за дефекти според вашите изисквания.

Проявявате интерес?
Моля Свържете се с нас!