Внос на стоки от Китай

Внос на стоки от Китай


-Работа с доставчици
-Кореспонденция и преговори
-Транспорт и логистика
-Митническо представителство

Разполагаме с наши агенти, както и с готова изградена мрежа от контакти на верифицирани (проверени от нас) доставчици, производители и търговски агенти на стоки от Китай. Ние се ангажираме с целият процес по вноса на стоката ви. Обхвщаме всичко от преговорите с доставчици, логистиката и митническото представителство до доставянето на пратката до желаният от вас адрес.

Разполагаме с наши агенти, както и с проверени доставчици и производители от Китай в различни градове. Вече 8 години основният предмет на дейност на компанията ни е Внос от Китай. Главно посредничество във вноса. Oт 7 години сме верифицирани партньори с няколко от най- големите фирми за проверка на достоверността на търговците, които ни съдействат за проверката на доставчици и производители. Като дългогодишни техни партньори ние се възползваме от ВИП програми и услуги, които ни дават предимство пред нашите конкуренти.

Можем да ви съдействаме с всякакъв вид услуги и съвети свързани с вноса от Китай

Комуникация и преговори с доставчици и производители от Китай

Изготвяне и изпращания на запитвания и документи свързани с вноса на стоката

Намиране на най- добри цени за желаните продукти

Организиране на логистиката и намиране на най- добрата спедиция за случая

Договаряне на мострени поръчки и изготвяне на продукти с ваша марка и лого

Какво правим ние и колко струва?

Ние организираме изцяло вносният процес, от намиране на нужните продукти до транспортирането им до вас. Можете да ни потърсите независимо в какъв етап от сделката сте. Ценообразуването на услугите ни е индивидуално за всеки клиент според изискванията и нуждите му.

Можете да се възползвате от услугата ни “Директен внос”

В какво се състои услугата “Директен внос”?

- Получаваме запитването ви относно даден продукт.
- Извършваме подробно проучване на вашият продукт.
- Изготвяме запитване за продукта/ продуктите ви (тук включваме всички ваши изисквания, спецификации, снимки, линкове към същият продукт и всичко нужно).
- Изпращаме запитването за продукта, нужното количество, цвят, материал, снимки, сертификати и всички други критерии зададени от вас към нашите агенти в Китай и до проверени от нас доставчици и производители от различни градове в Китай. (Изпращаме запитванията до компании, които са действащи минимум от 3 години. В редки случаи изпращаме и на тези, които са от по- малко време на пазара, но те биват проучени обстойно).
- В срок от около една седмица (срока варира според спецификата на продукта) ние извършваме комуникация с доставчиците и производителите които са предложили най- добри цени и условия на сделка и доставка с цел да достигнем още по- ниска за вас цена.
- След като открием най- добрите за вас оферти, започваме преговори за мостри от различните търговци, доставчици и производители.
- Когато установим кой от продуктите е най- добър според вашите критерии заявяваме поръчка за по- голяма бройка от него.
- Носим пълна отговорност за вашите парични средства и гарантираме, че няма да бъдете измамени от некоректни търговци или фабрики (При случил се инцидент довел до погиване на стоката, застраховката на товара ще възвърне загубените средства).
- Изпращаме ви пълен отчет и подробен анализ относно комуникацията с доставчици, цени, оферти и условия.
- Благодарение на нас, вие не правите абсолютно нищо освен да получите пратката си до оказаното от вас място.
- Ние ще подготвим всички документи и формалности по целият вносен процес.

Ценообразуването на услугите ни е индвидуално според желанията на клиента.

Получи оферта


Имена: (задължително)

Е-мейл адрес: (задължително)

Телефон: (задължително)

Вид стока:

Приблизителна желана бройка на продукти:

Кажете ни малко повече за проекта си:

Прикачете снимка на желаният продукт (ако имате):

Проявявате интерес?
Моля Свържете се с нас!